Modeskolan del 1 :)

Hej! ;)

Vadfan är "Modeskolan" nu då? Som om inte du kan mer om mode än vad den där tönten Edine? Jo, visst. Enligt er, ja. Men enligt mig då? I Modeskolan kommer det komma tips och annat smått & gott om mode! Enligt mig, som sagt. Så det är väl lika bra att vi sätter igång ;)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

JEANS

Det finns massa sorter av jeans, jeanstights, långa jens, korta jeans, jeansjacka, jeansshorts, vida jeans, ljusa jeans, mörka jeans.. you name it. Och VAD passar till jeans? Och hur piffar man upp ett par tråkiga?

1. Tunikor - Det är inte så många som har längre, synd, för det är faktiskt riktigt snyggt och sätta fokus på en färgstark tunika om man bara har tråkiga jeans! Så det är ett bra tips.

2. Tajta tröjor - Framhäver både jeansen och tajta tröjan, men då blir dom tråkiga jeansen snygga direkt, eftersom dom framhävs på ett naturligt och framför allt snyggt sätt .

Skriver mer imorgon, puss puss! <3

Oj, oj, oj.. :P

Helloo :)

Förlåt för lite oaktivitet på den här bloggen men fortsätt läsa den sötisar ;) Sett min nya design? SNygg va? ;)

Btw, jag tänkte bara undra vad ni tycker om lacktightsen som har varit ganska populära nu :). Asså, dom är ju ganska snygga i typ guld, silver eller svart, men inte supersnygga... kanske inte någonting jag skulle kunna använda själv, för det gällre ju faktiskt att det matchar och att det är snyggt på personen. Kommentera vad ni tycker ;)

PUSS.

Jeans tights - inte snyggt på alla!

Jeans tights, den stora bomben som kom och vips så har alla ett par. Jag också, heheh. Btw, så tänkte jag bara säga att det är inte snyggt på alla, som vissa verkar tro. Och det är INTE heller snyggt till allt annat! En tunika eller linne, eller en rätt så tajt topp är super rätt. LJUSA jeans tights är superfula, och se till att dom sitter åt vid knävecken, för annars ser det bara löjligt ut.

Det var dagens lilla filofosi, puss puss!

.

FATTAR DU INTE?

Overknee eller uggs?

Vad är snyggast egentligen, enligt er?

 


Själv tycker jag SJÄLVKLART att Overknee är snyggare. VILL, vill, vill ha såna, men jag har inte råd :(

Jag måste säga att UGGS är så GRYYMT FULA! Det här är inget taskigt mot ni som har det, men gååååh dom är såå ugly!

1. Dom ser fula ut.
2. Det ser ut som om man pösar runt i ett par morgontofflor
3. Ingen liten klack, det klarar inte jag !

Det var min lilla sko guide, det skulle vara kul att veta vad ni tycker ;)

I love you all,

Ediine <3

Hello Kitty :)

Vad tycker ni om den nya söta Hello Kitty designen? :) Me like! :)

Lots of love,

Ediine <3


Welcome to my life :)

Hejhej!

Nu har jag skapat en ny blogg, lite för att skriva om speciella saker men också för att testa designer och så! Men vi får väl se hur det utvecklar sig ;)

Btw, jag är Edith som snart är tolv år :) Jag driver en annan blogg också, HÄR hittar ni den! Där skriver jag om mitt liv i helhet, besök gärna den också ;)
Sen har jag bilddagbok också, Destinyschild ^^

Ni får ha en fortsatt trevlig söndag så ska jag fila på en design!

Lots of love,

Ediine <3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0