Modeskolan dej 4 :)

Tjoo på er hoppas ni haft det bra ! :)

Tänkte köra en del 4 och nu ska det handla oom...
SKOR! :D Som stor sko-älskare kommer det här bli kul ;)

1. Tantpumpsen


Dom här skorna är.... eeh... inte snygga. Dom i mitten är ganska snygga så stryk dom, men dom som är runt ^^ Heelt basic och tråkigt. Men det är mest för typ 50+ som inte vågar ha höga klackar på sig, ooo så farligt liksom! Dom här skorna är för fegisar som bara kan ha svarta låågklackade på sig för att vara fin. Fula, ellerhur?

2.

Dom vanliga pumpsen.
Snygga. Ja. Höga. Ja. Vågade. Nja. Omväxling. NEJ. Om man ändå ska köpa klackskor, köp EGNA! Och med det menar jag med nåt som har mönster, en liten grej på eller nåt sånt istället för att köpa såna här som alla har? Dom är inte snygga faktiskt. Ellerhur? Vem vill gå runt och se ut som värsta wannabe alla? ^^

3.

Pimpade gladiotar-pumps.

Ooo, snygga! Dessutom sitter dom ju bra med banden så that´s perfect! Men skor med spänne är inte bra. Mina som hade spänne gick sönder när jag satte på mig dom. Klick sa det bara och då kom pappa på en ny uppfinning! Man tar en småspik sätter in de i spännet, trär igenom bandet och bankar in spiken så sitter dom garanterat. Det är inte konstigt. Det är smart.


Kraaam allihopa, puss!

Modeskolan del 3 :)

Hejhej allihopa! :D
Saknat mig? Tänkte väl det ;)

Nu är det dax för del 3 i min knäppa modeskola, och idag handlar det om MÖSSOR! :)

En mössa kan vara ett smart val att dra på sig när man har en dålig hårdag, eller bara vill sätta in lite färg i vardagen. Att ha mössan lite längre ner, lite bakhasad längre bak är jättesnyggt, det har det alltid vart. En basker kan vara lite sött på dom som kör lite indie-pop stilen. Så här kommer min lista! :)
(OBS, dom är INTE i ordning!)

1. SVEA-MÖSSA

Svea-mössan har typ alla... åtminstone alla fjortisar. Can I just ask, om någon annan har en sån, varför köper ALLA en sån? "Omg, Sara har en Svea-mössa, då måste jag bara ha en också!" Euuw? Fattar ni inte att ni ska köra er EGNA stil? Detta gäller INTE fjortisarna, dom får se ut som wannabes hela bunten om dom vill. Om ni nu MÅSTE ha en Svea-mössa, köp inte en rosa, köp en udda färg så du inte förknippas med alla look-a-liker. Ha den inte bakhasad, pröva nåt nytt med den! Ibland undrar jag, vem som egentligen BÖRJADE med att ha Svea-mössa? Vem förde in dom i fjortis-modet? Fett najs för den asså, men då tror ju ändå alla att den är en fjortis. Euuw.

2. PÄLS MÖSSA

Djurplågeri säger jag bara. Känns det inte lite ÄCKLIGT att gå runt med en MINK på skallen? Dessutom kostar dom skitmycket  och är G R Y M T fula. Trots allt, så är mössan väldigt populär, och nu går typ alla tjugoåringar ut på stan och ser ut som en norrländsk skogshuggare med en MINK på huvudet. Men visst - det är era idiotiska val! OM jag överhuvudtaget skulle köpa en pälsmössa, (som ALDRIG kommer hända) så skulle jag köpa fuskpäls. Kolla bara på bilden ovan, hur många tycker ens det är SNYGGT? Huh.

Hinner inte lägga upp fler nu, återkommer imorgon! ;)
Puss!

Modeskolan del 2 :)

Ciao alla, nu kmr del två ... :P


..och idag handlar det om JACKOR :)

--------------------------------------------------

Jackor finns i alla tänkbara längder, former, storlekar, färger.. you name it, och dom flesta är väldigt snygga! Och vad är inne nu?

I början av hösten, då det inte var så kallt, så användes fortfarande dom korta jeansjackorna flitigt. Men nu när kylan kommit hitt till oss, så är det dags att ta på sig lite varmare jackor! Dom långa och korta kapporna och jackorna är höstens jackmode. "Inbyggda" skärp och stora knappar, och andra accesoriarer är supersnyggt. Det kan du förresten lätt sy på själv!
Som sagt, här kommer listan.

1. Den korta skinnjackan.
 Nu är det väl lite för kallt för såna? ;)

2.Dom Korta OCH Långa kappor, eller jackor med knappar, skärp & accesoriarer.



Stora knappar & skärp är inne.

3. Fjortisjackorna.. (som alltid)

  Canada Goose. Förövrigt finns det vääldigt många kopior av denna dyra jacka, men en äkta kostar runt åtta tusen ;)

 Fjällräven (Fjällrääääven). Dom är säkert jättevarma och mysiga :) Men jag måste ändå fråga, vem går frivilligt runt i dom där stora uppblåsta paketen? INTE snygga. SPECIELLT inte med anorexia smala ben med supertajta jeansleggings och dom FETA uggsen. Euw.

Ja, det var del 2 i modeskolan ;)
Vad ska nästa handla om? Kommentera! :D


RSS 2.0